Martin
Asverstrooiing
Op een koude en prachtige zondagse decemberochtend zijn wij met de Luna Azul vanaf Scheveningen de zee op gevaren. Els & crew hebben ons meer dan voortreffelijk geholpen om zo mooi mogelijk afscheid van onze ouders te nemen. Allebei in Den Haag geboren en ’teruggeven’ aan de zee bij Scheveningen. Alles was prima geregeld en uitgelegd door Els. Zij dacht zeer attent mee, gaf aandacht, maar respecteerde ook onze privacy. Het was echt ‘ons moment’. Heel veel dank Els & crew!
M.F. BOUVY
Rondvaarten

Met 2 vriendinnen van eind 70 meegevaren om de binnenkomst van de Ocean Race 2023 mee te maken. Wij hebben een geweldige dag gehad, hebben ons zeer welkom gevoeld en zijn verwend met garnalen, zalm, haring, quiche en als afsluiter heerlijke saté, wat een dag !

Rahmat Hidayat
Asverstrooiing, Rondvaarten, Vergaderingen / Partijen, Zeevissen

Good job

Gerard Kester
Asverstrooiing, Rondvaarten, Vergaderingen / Partijen, Zeevissen

Wij, van Cycle and the City, mogen vanaf de eerste week dat deze kotter in Scheveningen lag, met onze gasten van de gouwe fietsetouâh, aan boord kijken. Wij hebben de renovatie van oude kotter tot het mooie eindresultaat wat het nu is mee mogen maken.
Onze fietsers hebben kunnen ervaren hoe het voelt, ruikt en hoe het eraan toe gaat aan boord.
Els heeft het bezoek, met al haar gastvrijheid, tot een beleving gemaakt.
Wij hebben geen meter gevaren, maar met zo n gastvrouw maakt t niet uit wat je boekt. Aan boord van de Luna Azul wordt t een geslaagde tijd.

Graag meer informatie ontvangen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vel sapien id erat luctus ultricies.