Zie arrangementen voor de prijzen

Vaart 1  | dagtrip van 8 uur naar

Rotterdam

U maakt kennis met de bemanning met een kopje koffie en lekkers in onze binnenbar of onze gezellige buitenbar waar we u de hele dag kunnen voorzien van eten en drinken.

Inclusief 2x koffie of thee 1x broodje ham en 1x broodje kaas

De tocht

We vertrekken vanuit de Scheveningse haven de Noordzee op en we varen langs de volgende plaatsen:

 • Kijkduin, Ter Heide
 • We passeren  de Paddenstoel,  de havenhoofden van Hoek van Holland en varen op de Nieuwe Waterweg waar u imposante schepen kan bewonderen.
 • Daar varen we langs de Ferry,  de Stena Line  een Noord Europese Rederij die een vloot heeft van 35 vaartuigen en een uitgebreid routenetwerk in Europa.
 • Vandaar richting de Berghaven,  een haven in Hoek van Holland aan de Nieuwe Waterweg,  waar u de loodsboten kunt zien.
 • Maeslantkering een stormvloedkering op de grens van Het Scheur en de Nieuwe Waterweg De kering maakt deel uit van de Europoortkering,  het laatste onderdeel van de Deltawerken.
 • Maassluis,  De pont waar een veerverbinding is over het Scheur tussen Rozenburg en Maasluis .
 • We gaan bij de Botlek over stuurboord de Oude Maas op (richting Duitsland).
 • Vlaardingen,  Schiedam,  Nieuwe Maas
 • Richting de Parkkade daarvandaan ziet u de Euromast waar je een uitzicht hebt van 360 graden over Rotterdam.
 • De Maastunnel,  de oudste afgezonken tunnel van Nederland gebouwd in 1937 tot in 1942 de opening plaatsvvind deze tunnel verbindt in Rotterdam de oevers van de Nieuwe Maas met elkaar met een totale lengte van 1373 meter .
 • Hotel New York,  het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika-Lijn op de Kop van Zuid.
 • De Erasmusbrug,  de tweede brug over de Nieuwe Maas in het centrum van Rotterdam. Vernoemd naar de Nederlandse priester en humanist Erasmus.  De brug verbindt de wijk Kop van Zuid met het centrum aan de noordzijde van de rivier.
We zien u graag aan boord.

Zie arrangementen voor de prijzen.

Vaart 2   Rotterdam Maasvlakte dagtrip van 6 uur

U maakt kennis met de bemanning met een kopje koffie en lekkers in onze binnen of buitenbar waar we u de rest van de dag kunnen voorzien van eten en drinken.

Inclusief 2x koffie of thee 1x broodje ham en 1x broodje kaas

We vertrekken vanuit de Scheveningse haven de Noordzee op.

Dan varen we langs de volgende plaatsen:

 • Kijkduin, Ter heide
 • We passeren de Paddenstoel,  de havenhoofden van Hoek van Holland en varen op de Nieuwe Waterweg waar u imposante schepen kan bewonderen.
 • We zetten van daaruit koers naar de Europoort,  een industrie en havengebied ten zuiden van de Nieuwe Waterweg ten noorden van het Hartelkanaal ten oosten van de Maasvlakte en ten westen van de Botlek  met een omtrek van 3600 ha .
 • Beerkanaal,  is een kanaal tussen de Europoort en de Maasvlakte in het havengebied en is geschikt voor zeeschepen tot 23 meter diep.
 • Het Beerkanaal is aangelegd in het begin van de jaren zestig.
 • Het Yangtzekanaal,   is een vaarweg in de Maasvlakte in 2012 doorgetrokken naar de Maasvlakte 2 daarvoor was het de Yangtzehaven.
 • Aan de noordkant liggen de steigers van de Maasvlakte Olie Terminal.
 • Verder naar het westen, de Euromax Containerterminal beoogde capaciteit 2,3 miljoen TEU (Twenty foot Equivalent Unit) de aanduiding voor de afmeting van containers.
 • Prinses Margriet Haven is een haven op de tweede Maasvlakte en is vernoemd naar Prinses Margriet der Nederlanden deze ligt naast de APM Terminals wat een nieuwe containerterminal is op 24 April heeft Koning Willem Alexander de nieuwe containerterminal van APM officieel in gebruik genomen. Een indrukwekkend gezicht want hier ziet u duizenden containers ook vinden we hier het bezoekerscentrum Futureland,  het informatiecentrum van Havenbedrijf Rotterdam met een panoramisch uitzicht over de Maasvlakte  In Futureland,  vindt u ook informatie over aanleg,  inrichting en ontwikkeling in de Rotterdamse haven. Hier zullen we aanmeren en u de gelegenheid geven om daar rond te kijken.

Na deze geweldig indrukwekkende vaart varen we weer terug naar de haven van Scheveningen.

We zien u graag aan boord.

Zie arrangementen voor de prijzen.

Rondvaart Windmolenpark

Welkom aan boord in onze geweldige binnenbar of heerlijke buitenbar waar  we wachten met een kopje koffie of thee tot iedereen aan boord is. Hier maakt u kennis met de bemanning die u een mooie tocht gaan bezorgen en we starten de motoren.

Bezoek windmolenpark HKZ  Hollandse Kust Zuid. We vertrekken richting het windmolenpark wat ongeveer 10 mijl uit de kust ligt. Dit windmolenpark is het grootste windmolenpark ter wereld  en erg indrukwekkend om te zien. Het windmolenpark heeft een oppervlakte van 236 vierkante kilometer waarin 140 windturbines verdeeld over 4 kavels staan.

De doelstelling van het windmolenpark is klimaatverandering door windenergie wat een belangrijk onderdeel is van een fossielvrij leven (groene stroom) windenergie is een bron die nooit opraakt.

Wij varen langs de zijkant van het windmolenpark om u een goed beeld te geven en de trip zal rond de 4 uur duren.

Aan boord hebben we lekkere broodjes en drankjes want varen maakt hongerig.

Zie arrangementen voor de prijzen

Rondvaart tijdens zonsondergang

Het meest  romantische moment van een heerlijke avond de ondergaande zon hoe magisch is het moment neem er een wijnarrangement bij en geniet van het samenzijn! Maak u trouwfoto’s tijdens de ondergaande zon een beeld om nooit meer te vergeten. Geniet van de ondergaande zon langs de kust van Scheveningen en de geweldige kleurenpracht tijdens dit fenomeen.

Bij zonsondergang staat de zon laag aan de horizon en legt het licht een langere weg door de atmosfeer af. Door het stof in de atmosfeer wordt een deel van de lichtstralen verstrooid in het spectrum van kleuren en verandert de hemel van geel naar oranje en rood.

 Inclusief fles wijn en hapjesplank € 85 voor 2 personen

Zie arrangementen voor de prijzen

Rondvaarten voor de kust van Scheveningen

Bij deze trip varen we langs de mooie Scheveningse kust wat voor iedereen leuk is.

Kinderen tot 12 jaar gaan mee voor de helft van de prijs en wat lekkers.

Deze trip duurt anderhalf uur en de prijs is voor volwassene €30,00 en voor kinderen tot 12 jaar €15,00

Een stukje varen maakt elk moment iets anders

Maximaal
45 personen

Overdag
of rond zonsondergang

Geschikt voor
eindeloos veel mogelijkheden

Impressie

Uw rondvaart reserveren

Maak direct een afspraak via ons online formulier. Of bekijk de arrangementenpagina voor alle tarieven en beschikbare tijden.

Overig aanbod

Graag meer informatie ontvangen?

Dien een terugbelverzoek in of vraag een antwoord per mail.