Vissen bij Aquamarijn

De bemanning en uw gastvrouw maken kennis met u en heten u van harte welkom op de Luna Azul,  een originele viskotter uit 1951

Met geweldige binnen en buitenbar,  een uitermate geschikt schip om een heerlijke dag op zee te beleven. Wij verwelkomen u met een vers gezet kopje koffie of thee met lekkernij.  De hengels staan klaar en we wachten tot iedereen aan boord is.

Ankervissen

De maanden voor het ankervissen zijn van Oktober tot Mei. Dat is de najaar periode waar de Schar,  Wijting en Gul weer richting de zee trekt. Onze kapitein zoekt de juiste plek en gooit het anker uit waarna we de motoren stoppen .U vist op de zeebodem met alleen het geluid van de wind en de zee.

Dit is de meest ontspannen manier van zeevissen waar u op een fijn schip een heerlijke dag kunt beleven. Ook met uw gezin met kinderen vanaf 12 jaar.

Deze dag duurt van 8.00 tot 16.00  en aan boord hebben we lekkere broodjes en drankjes. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten!

Zie arrangementen voor de prijzen.

Makreel vissen

Makrelen worden gevangen in het late voorjaar en zomer dat is de periode waar de makrelen in grote getalen door de Noordzee zwemmen onze zomergasten!

De makreel is een felle roofvis die dan graag bijt,  maar wel op bepaalde plaatsen en bepaalde tijden. Onze ervaren kapitein zal voor u de beste plek opzoeken voor de betere vangsten.

De dag duurt van 8.00 tot 16.00 en aan boord hebben we lekkere broodjes en drankjes maar mocht u speciale wensen hebben dan horen we dat graag,  want vissen maakt hongerig.

Zie arrangementen voor de prijzen.

De broodjes voor de dag zijn aan boord; De drankjes in de ijskast, Trossen los we gaan!

Standplaats
Scheveningen

Met het hele gezin
Vanaf 12 jaar oud

Binnen en buiten
Genieten

Hapjes en drankjes
Beschikbaar

Impressie

Uw vistocht reserveren

Maak direct een afspraak via ons online formulier. Of bekijk de arrangementenpagina voor alle tarieven en beschikbare tijden.

Overig aanbod

Graag meer informatie ontvangen?

Dien een terugbelverzoek in of vraag een antwoord per mail.