Zee-urn bestellen

Bij Rederij Aquamarijn kunt u ook speciale zee-urnen bestellen. De urnen zijn alleen op aanvraag te bestellen. Bestel de zee-urn minimaal 1 dag van te voren.

Zee-urn Messing

Zee-urn Messing

De Zee-urn Messing Anker is vervaardigd van cellulose en beschilderd met een milieuvriendelijke verf op waterbasis. De zee-urn zal na het te water laten korte tijd drijven alvorens sierlijk naar de bodem te zinken. Hier zal de zee-urn binnen een paar dagen op natuurlijke wijze afbreken. U kunt de zee-urn Messing Anker door middel van het touw op een waardige wijze in het water bijzetten. Wanneer de urn afbreekt wordt de as vrijgegeven aan de elementen.

Zee-urn Messing anker €62,50

Zee-urn Schildpad

De zee-urn Schildpad is door ambachtslieden met de hand vervaardigd van gerecycled biologisch afbreekbaar papier. Wanneer u de urn bijzet in het water zal deze korte tijd drijven alvorens sierlijk naar de bodem te zinken. Hier zal de urn binnen een paar dagen op natuurlijke wijze afbreken. Aangezien de Schildpad-urn met de hand is vervaardigd, is elke urn uniek en kunnen de grootte, vorm en kleur van de schildpad variëren. De Schildpad-urn is er ook in miniformaat voor een kleine hoeveelheid as.

Zee-urn Schildpad €223,50

Zee-urn Schildpad
Zee-urn Schelp

Zee-urn Schelp

De zee-urn Schelp is een unieke water-urn vervaardigd van 100% biologisch afbreekbaar materiaal. De urn is handmatige geairbrusht met een milieuvriendelijke verf op waterbasis. De zee-urn Schelp is beschikbaar in vier prachtige kleuren. Haar organische vorm is geïnspireerd door de natuur. Wanneer u de urn bijzet in het water zal deze korte tijd blijven drijven, afhankelijk van het gewicht en de weersomstandigheden, alvorens sierlijk naar de bodem te zinken. Hier zal de urn binnen enkele uren op natuurlijke wijze zal afbreken. Wanneer de urn afbreekt wordt de as vrijgegeven aan de element

Zee-urn Schelp €287,50

Zee-urn Beyond

De zee-urn Beyond is een unieke urn vervaardigd van 100% biologisch oplosbaar materiaal. De urn voelt zacht en warm aan en is beschikbaar in 5 prachtige kleuren. Haar organische vorm is geïnspireerd door de natuur. Kijk maar naar de Japanse lantaarnbloem of de bol van een mooie p Aan elke Beyond zee-urn zit een blad met zaad van zowel bloemen als een boom. Neem het blad mee, zaai het, koester het en herleef de herinneringen. Gedurende de seizoenen komen de bloemen tot bloei. Gedurende de jaren zal de boom groeien ter nagedachtenis aan uw dierbare. Het betreft een Robinia, een boom uit de Vlinderbloemenfamlie.

De zee of water-urn zal na het te water laten korte tijd blijven drijven, afhankelijk van het gewicht en de weersomstandigheden, alvorens sierlijk naar de bodem te zinken, waar de urn binnen enkele uren op natuurlijke wijze zal afbreken. De urn kan door middel van het touw op een waardige wijze worden bijgezet.

Zee-urn Beyond €174,95

Zee-urn Beyond
Zee-urn Journey

Zee-urn Journey

De zee-urn Journey is handgemaakt van duurzaam geproduceerd en 100% biologisch afbreekbaar materiaal. Het buitenoppervlak van de urn is vervaardigd van handgeschept papier. Wanneer u de urn bijzet in het water zal deze korte tijd blijven drijven, afhankelijk van het gewicht en de weersomstandigheden, alvorens sierlijk naar de bodem te zinken. Hier zal de urn binnen korte tijd op natuurlijke wijze afbreken. De zee-urn Journey is beschikbaar in vijf mooie kleuren, maar ook in miniformaat voor een kleine hoeveelheid as.

Zee-urn Journey €68,50

Zee-urn Memento

De zee-urn Memento is vervaardigd van 100% biologisch afbreekbaar materiaal en handmatig beschilderd met een milieuvriendelijke verf op waterbasis. Voor het te water laten van de urn kunnen de nabestaanden een unieke persoonlijke boodschap in de urn plaatsen. Twintig notitiekaarten van handgeschept papier maken deel uit van de urn. Het ontwerp van de urn is zo dat deze, na het te water laten, korte tijd zal drijven alvorens sierlijk naar de bodem te zinken. Hier zal de urn binnen korte tijd op natuurlijke wijze afbreken. Wanneer de urn afbreekt wordt de as vrijgegeven aan de elementen. De zee-urn Memento is beschikbaar in 3 mooie kleuren.

Zee-urn Memento €222,50

Zee-urn Memento
Strooikoker

Strooikoker Zonsondergang

De strooikoker Zonsondergang is duurzaam, waardig en eenvoudig in het gebruik. De strooikoker bestaat uit twee kamers met een handig afneembare deksel waaronder een binnendeksel met een geperforeerde doordruk opening. Het formaat van de opening maakt gedoseerd en waardig verstrooien mogelijk. De strooikoker bevat geen metalen of plastic onderdelen en kan worden gerecycled of gecomposteerd na gebruik. Deze strooikoker is zeer geschikt om als handbagage per vliegtuig vervoerd te worden.
Wanneer er meerdere nabestaanden zijn die willen deelnemen aan de asverstrooiing, of wilt u verstrooien op verschillende locaties of in verschillende landen, dan is er de mogelijkheid om de as te verdelen over verschillende strooikokers van kleiner formaat.

De Strooikoker Zonsondergang is er in vier maten. De strooikoker nummer vijf is de standaardmaat voor de crematie-as van een volwassen persoon.

Strooikoker zonsondergang €34,50

Deze 100% biologisch afbreekbare urnen worden geleverd door Biodeco Urnen

Overig aanbod

Graag meer informatie ontvangen?

Dien een terugbelverzoek in of vraag een antwoord per mail.