Zie arrangementen voor de prijzen

Vaart 1  | dagtrip van 8 uur

U maakt kennis met de bemanning met een kopje koffie en lekkers in onze binnenbar. En we zijn in het bezit van een gezellige buitenbar, waar we u de hele dag kunnen voorzien van eten en drinken (binnen en buiten).

De tocht

We vertrekken vanuit de Scheveningse haven de Noordzee op.Dan varen we langs de volgende plaatsen:

 • Kijkduin, Ter Heide
 • We passeren  de Paddenstoel ,de havenhoofden van Hoek van Holland en varen op de Nieuwe Waterweg, waar u imposante schepen kan bewonderen.
 • Daar varen we langs de Ferry de Stena Line  een Noord Europese Rederij die een vloot heeft van 35 vaartuigen en een uitgebreid routenetwerk in Europa.
 • Vandaar richting de Berghaven een haven in Hoek van Holland aan de Nieuwe Waterweg waar u de loodsboten kunt zien.
 • Maeslantkering een stormvloedkering op de grens van Het Scheur en de Nieuwe Waterweg De kering maakt deel uit van de Europoortkering, het laatste onderdeel van de Deltawerken.
 • Maassluis, De pont, waar een veerverbinding is over het Scheur tussen Rozenburg en Maasluis .
 • We gaan bij de Botlek over stuurboord de Oude Maas op (richting Duitsland).
 • Vlaardingen, Schiedam, Nieuwe Maas
 • Richting de Parkkade, daar ziet u de Euromast waar je een uitzicht hebt van 360 graden over Rotterdam.
 • De Maastunnel de oudste afgezonken tunnel van Nederland, gebouwd in 1937 tot 1942 de opening hij verbindt in  Rotterdam de oevers van de Nieuwe Maas met elkaar, met een totale lengte van 1373 meter .
 • Hotel New York, het voormalige hoofdkantoor Holland Amerika-Lijn op de Kop van Zuid.
 • De Erasmusbrug de tweede brug over de Nieuwe Maas in het centrum van Rotterdam, vernoemd naar de Nederlandse priester en humanist Erasmus  De brug verbindt de wijk Kop van Zuid met het centrum aan de noordzijde van de rivier.
We zien u graag aan boord.

Zie arrangementen voor de prijzen.

Vaart 2  | dagtrip van 6 uur

U maakt kennis met de bemanning met een kopje koffie en lekkers in onze binnenbar. En we zijn in het bezit van een gezellige buitenbar, waar we u de hele dag kunnen voorzien van eten en drinken(binnen en buiten).

We vertrekken vanuit de Scheveningse haven de Noordzee op.

Dan varen we langs de volgende plaatsen:

 • Kijkduin, Ter heide
 • We passeren de Paddenstoel ,de havenhoofden van Hoek van Holland en varen op de Nieuwe Waterweg, waar u imposante schepen kan bewonderen.
 • We zetten van daaruit koers naar de Europoort een industrie en havengebied ten zuiden van de Nieuwe Waterweg, ten noorden van het Hartelkanaal, ten oosten van de Maasvlakte en ten westen van de Botlek  met een omtrek van 3600 ha .
 • Beerkanaal, een kanaal tussen de Europoort en de Maasvlakte in het havengebied en is geschikt voor zeeschepen tot 23 meter diep.
 • Het Beerkanaal is aangelegd in het begin van de jaren zestig.
 • Het Yangtzekanaal , is een vaarweg in de Maasvlakte in 2012 doorgetrokken naar de Maasvlakte 2 daarvoor was het de Yangtzehaven.
 • Aan de noordkant liggen de steigers van de Maasvlakte Olie Terminal.
 • Verder naar het westen de Euromax Containerterminal ,beoogde capaciteit 2,3 miljoen TEU (Twenty foot Equivalent Unit) de aanduiding voor de afmeting van containers.
 • Prinses Margriet Haven,  een haven op de tweede Maasvlakte en is vernoemd naar Prinses Margriet der Nederlanden ligt naast de APM Terminals, wat een nieuw containerterminal is ,op 24 April heeft Koning Willem Alexander de nieuwe containerterminal van APM officieel in gebruik genomen. Een indrukwekkend gezicht, hier ziet u duizenden containers. Hier vinden we ook het bezoekerscentrum Futureland, het informatiecentrum van Havenbedrijf Rotterdam op de Maasvlakte. In Futureland vindt u informatie over aanleg, inrichting, ontwikkeling in de Rotterdamse haven. Hier zullen we aanmeren en u de gelegenheid geven om daar rond te kijken.

Na deze geweldig indrukwekkende vaart, varen we weer terug naar Scheveningen.

We zien u graag aan boord.

Zie arrangementen voor de prijzen.

Rondvaart Windmolenpark

Welkom aan boord, in onze geweldige binnenbar of heerlijke buitenbar wachten we met een kopje koffie tot iedereen aan boord is, hier maakt u kennis met de bemanning die u een mooie tocht gaan bezorgen, we starten de motoren.

Bezoek windmolenpark HKZ  Hollandse Kust ZuidWe vertrekken richting het windmolenpark wat ongeveer 10 mijl uit de kust ligt. Dit windmolenpark is het grootste windmolenpark ter wereld, erg indrukwekkend om te zien. Het heeft een oppervlakte van 236 vierkante kilometer waarin 140 windturbines verdeeld over 4 kavels staan.

De doelstelling van het windmolenpark is klimaatverandering door windenergie wat een belangrijk onderdeel is van een fossielvrij leven (groene stroom). Windenergie is een bron die nooit opraakt.

Wij varen langs de zijkant van het windmolenpark, de trip zal rond de 4 uur duren.

Aan boord hebben we lekkere broodjes en drankjes, want varen maakt hongerig.

Zie arrangementen voor de prijzen

Rondvaart met zonsondergang

Het meest  romantische moment van een heerlijke avond, de ondergaande zon ,hoe magisch neem er een wijnarrangement bij en geniet van het samenzijn! Maak u trouwfoto’s tijdens de ondergaande zon ,een beeld om nooit meer te vergeten. Geniet van de ondergaande zon op Scheveningen, de geweldige kleurenpracht tijdens dit fenomeen

Bij zonsondergang staat de zon laag aan de horizon en legt het licht een langere weg door de atmosfeer af. Door het stof in het atmosfeer wordt een deel  van het lichtstralen verstrooid in het spectrum van kleuren en verandert de hemel van geel naar oranje en rood.

Zie arrangementen voor de prijzen

Een stukje varen maakt elk moment iets anders

Maximaal
45 personen

Overdag
of rond zonsondergang

Geschikt voor
eindeloos veel mogelijkheden

Overig aanbod

Graag meer informatie ontvangen?

Dien een terugbelverzoek in of vraag een antwoord per mail.